Oefenruimte
Locatie

De oefenruimte van Muziekcollectief Sheltur ligt aan de Prins Hendriklaan 384 in Brunssum. In de kelder van de voormalige basisschool Rumpener Hof, direct tegenover het Politiebureau, en tussen Concordia en de Sint-Vincentius à Paulokerk in.

Blokken

De oefenruimte wordt verhuurd in blokken van 3,5 uur die als volgt zijn ingedeeld.
Ma t/m Vrij: 17:00 / 20:30 en 20:30 / 00:00
Za en Zo: 12:30 / 16:00, 16:00 / 19:30 en 19:30 / 23:00

Verhuur en Beheer

Om het geheel organisatorisch beheersbaar te houden (we werken uitsluitend met vrijwilligers) worden blokken alleen met een minimum looptijd van 2 maanden verhuurd en met vaste blokindeling. Het is dus niet mogelijk incidenteel een blok te huren of van bloktijd te wisselen.

Elke band heeft nl. zijn eigen sleutelbos met (geprogrammeerde) alarmbadge die hem uitsluitend tijdens het toegewezen blok toegang tot de ruimte geeft. Buiten die toegewezen tijden zal die badge niet werken en dus geen toegang tot de ruimte toelaten.

Intrede

Bij intrede in het Collectief ondertekend de contactpersoon van de band op persoonlijke titel twee overeenkomsten.

Een gebruikersovereenkomst:
Deze regelt, zoals de naam al zegt, de voorwaarden voor het gebruik van de ruimte, incl. inachtneming van de huisregels.

Een Sleutelovereenkomst:
Hierin verklaart de contactpersoon hoofdelijk de verantwoording te nemen voor de sleutelbos (incl. gecertificeerde buitendeursleutel, Collectief- deursleutel en alarmbadge).

Daarnaast dient er een volledige ledenlijst overlegd te worden, incl. Naam, Adres, Telefoonnr en Emailadres (Privacy t.o.v. derden is daarbij gewaarborgd)

Tijdens de intrede/introductie zal er tevens een instructie plaatsvinden die betrekking zal hebben op het gebruik van de ruimte en het laten zien van vluchtroutes bij evtl. calamiteiten.

Kosten

Maandelijks contributie: €75,= (v.a. 1 mei 2024)

Bij intrede à contant:
€12,50 inschrijfgeld
€75,= borg voor de sleutels (Terug na inlevering van de sleutels..)
150,= contributie (2 maanden vooruit)
______
237,50

Na de eerste 2 maanden dient de contributie maandelijks voorafgaand aan de maand overgemaakt te worden op de bankrekening van het Collectief (zie de contactpage)